Maa-ainesten luotettava toimittaja

Soita meille kaikissa sorakuljetuksissa ja teiden kunnossapidoissa.

Timo:

0400 357 817

Jukka: 

044 547 7776

Sepeliä ja mursketta Vieremältä

Maa-aineksia tarpeidesi mukaan Vieremältä koko Ylä-Savon alueelle

Sorakuljetus Timo Torssonen Salahmin kylästä, Vieremältä, myy maa-ainekset tarpeidesi mukaan. Valikoimaamme kuuluvat sepeli ja murske sekä esimerkiksi luonnonkivet ja hiekka. Maa-ainekset tulevat vakiintuneilta maanottopaikoiltamme ja ovat laadultaan ensiluokkaisia.

Voit tilata meiltä sekä pieniä että suuria eriä sepeliä ja mursketta. Kokemuksemme ansiosta osaamme myös auttaa sopivan määrän arvioimisessa. Vuosien varrella olemme myyneet maa-aineksia onnistuneesti esimerkiksi lukuisille talonrakennustyömaille ja tietyömaille – isommista julkisista hankkeista puhumattakaan. Olemme myös palvelleet kotitalouksia ja vapaa-ajan asuntojen omistajia pienemmissä maa-ainestarpeissa.

Toimitukset perille asti

Saat yritykseltämme sepeliä ja mursketta suoraan perille toimitettuna. Hoidamme kuljetukset Vieremältä käsin Kiuruveden, Sonkajärven, Iisalmen, Pyhännän ja koko Ylä-Savon alueella.

 

Huolehdimme siitä, että maa-aines on perillä mahdollisimman nopeasti ja sovittuna aikana. Näin urakkasi eteneminen ei jää ainakaan meistä kiinni! Yrityksemme tunnetaan luotettavana kumppanina, jonka apuun monet toimijat turvautuvat kerta toisensa jälkeen.

 

Laadukas kalusto ja osaava henkilökunta

Varmistamme nopeat ja täsmälliset kuljetukset laadukkaalla kalustolla. Meiltä löytyy sekä maansiirtokalustoa että kuljetuskalustoa. Pidämme koneemme jatkuvasti kunnossa ja käyttövalmiudessa.

Meiltä löytyy myös ammattitaitoa ja joustavuutta. Neuvomme tarvittaessa kaikissa maa-aineksiin liittyvissä kysymyksissä ja autamme valitsemaan sopivat laadut.

Ota yhteyttä! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Kokoluokat

Saat meiltä sepeliä, soramursketta, kalliomursketta ja kivituhkaa. Kivituhka on erittäin hienojakoista kalliomursketta. Se sisältää pieniä kivirakeita.

Kokoluokkien tietoja päivitetään parhaillaan.

Katso yhteystietomme tästä!

Toimitamme sepeliä ja mursketta Vieremältä koko Ylä-Savon alueelle – joustavasti ja tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!