Maa-ainesten luotettava toimittaja

Soita meille kaikissa sorakuljetuksissa ja teiden kunnossapidoissa.

Timo:

0400 357 817

Jukka: 

044 547 7776

Hiekan myynti ja toimitukset Vieremältä

Myymme hiekkaa Vieremältä kaikkialle Ylä-Savoon

Sorakuljetus Timo Torssonen myy hiekkaa Salahmin kylässä Vieremällä. Toimitukset onnistuvat Vieremän lisäksi muun muassa Kiuruveden, Iisalmen, Sonkajärven, Pyhännän ja koko Ylä-Savon alueelle. Toimitamme myös muita maa-aineksia, kuten sepeliä ja mursketta sekä luonnonkiviä. Toimituksiimme turvautuvat esimerkiksi monet kotitaloudet ja yrittäjät.

Kerro meille, mitä maa-aineksia tarvitset ja milloin, niin me toimitamme. Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!

Monenlaista hiekkaa

Valikoimaamme kuuluu monenlaista hiekkaa. Saat meiltä rantahiekkaa, 0–5 mm:n seulottua hiekkaa, salaojahiekkaa ja karkeampaa hiekkaa eli soraa.

Seulottu hiekka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi putkitäyttöihin ja routaeristeiden suojaksi. Seulottu hiekka ei roudi.  Salaojahiekkaa voidaan hyödyntää esimerkiksi peltojen salaojittamisessa tai asuintalojen ja muiden rakennusten ympärillä.

Soraa löytyy eri raekoissa, joten löydät meiltä ratkaisut monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Soraa hyödynnetään esimerkiksi teiden pintamateriaalina, piharakentamisessa ja maanmuokkauksessa. Sorasta voi rakentaa vaikkapa polkuja tai muita kulkuväyliä. Sora soveltuu myös muun muassa salaojiin ja sokkelien vierustoihin.

Toimitukset sopimuksen mukaan – luotettavasti

Kuljetamme hiekan perille toivomaasi osoitteeseen. Takaamme luotettavat toimitukset sovittuna aikana, ja tarvittaessa palvelemme nopeallakin aikataululla. Urakkasi eteneminen ei jää meistä kiinni!

Voit tilata meiltä hiekkaa eri kokoisia eriä säkeittäin tai lavoittain. Kokemuksemme avulla autamme määrittämään sopivan hiekkamäärän. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Yhteystietomme löydät täältä.

Toimitamme monenlaista hiekkaa Vieremältä koko Ylä-Savon alueelle – nopeasti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!