Maa-ainesten luotettava toimittaja

Soita meille kaikissa sorakuljetuksissa ja teiden kunnossapidoissa.

Timo:

0400 357 817

Jukka: 

044 547 7776

Ekologiset ja kestävät luonnonkivet Vieremältä

Toimitamme luonnonkiviä Vieremältä kaikkialle Ylä-Savon alueella

Sorakuljetus Timo Torssoselta saat ekologiset ja kestävät luonnonkivet esimerkiksi pengerryksiä ja pihapiirin koristamista varten. Toimitamme kiviä Salahmin kylästä Vieremältä koko Ylä-Savon alueelle. Palvelualueemme kattaa Vieremän lisäksi esimerkiksi Kiuruveden, Sonkajärven, Iisalmen ja Pyhännän.

Tutustu myös muihin maa-aineksiimme! Toimitamme muun muassa sepeliä ja mursketta sekä hiekkaa tarpeidesi mukaan. Yhteystietomme löydät täältä.

Luonnon muovaamia kiviä – eri näköisiä ja eri kokoisia

Luonnonkivemme ovat suomalaisen luonnon aikojen saatossa muovaamia, ulkonäöltään monimuotoisia kiviä. Jokainen niistä on omanlaisensa. Yleensä luonnonkivet ovat graniittia ja gneissiä. Kivet ovat eri värisiä, ja sävyt vaihtelevat vaaleanharmaasta tummanharmaaseen ja punaisen sävyihin.

Seulomme luonnonkiviä hiekasta ja lajittelemme ne kokonsa mukaan. Voit tilata meiltä halkaisijaltaan noin 35–150 mm:n mittaisia kiviä.

Luonnonkiviä moniin käyttötarkoituksiin

Luonnonkiveä hyödynnetään monenlaisissa käyttötarkoituksissa, kuten pengerryksissä, istutusten ympärillä ja pihan kulkuväyliä rajaamassa. Luonnonkiviä voi asetella myös vaikka sokkelin ympärille tai niistä voi tehdä näyttävän kiviasetelman.

 

Kuljetukset toivomaasi osoitteeseen

Toimitamme meiltä tilaamasi luonnonkivet toivomaasi osoitteeseen. Monet hankkivat luonnonkivi kotipihan tai vapaa-ajan asunnon pihapiirin koristeeksi. Olemme kuljettaneet luonnonkiviä myös isompia määriä esimerkiksi yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin. Toimitukset onnistuvat esimerkiksi säkeittäin tai lavoittain, tilauksesi suuruudesta riippuen.

Meillä on laadukas kuljetuskalusto, jonka avulla toimitukset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti.  Pidämme huolta siitä, että kivet ovat perillä sovittuna aikana. Siten esimerkiksi piharemontti tai muu urakka ei pääse turhaan viivästymään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Autamme sinua mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Toimitamme ekologisia ja kestäviä luonnonkiviä esimerkiksi piharemontteja varten Vieremällä ja koko Ylä-Savon alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!